2009/12/01

Byt kläder i alla städer!


Mer klädbytarfester åt folket!

Second hand är alltid rätt med tanke på miljön, och speciellt bra är det att anordna klädbytardagar och klädbytarfester då man inte behöver konsumera kläder utan bara byta till sig nya. Dessutom är det kul!

I Oktober hade jag och min vän Emma en jättekul och lyckad Klädbytarfest. Vi bytte kläder och umgicks samtidigt med vänner och bekanta, vilket blev en riktigt rolig och trevlig kombination.

Vi skickade ut en inbjudan via facebook som såg ut såhär:

"Kom igen! Nu byter vi kläder!
En hejdundrande klädfest väntar, här ska bytas som aldrig förr!

Ta med dig hela och rena kläder, skor, mössor, halsdukar, smycken, väskor, hattar och annat du tröttnat på. Det är höst, och dags för en uppdaterad garderob á la second hand 2009!

Dessutom kan vi samtidigt passa på att umgås med människor av högsta kvalité och få en och annan ny bekantskap mitt uppe i klädyrans klädberg.
Symaskin finns på plats.

Kom på eftermiddagen eller kvällen, stanna så länge du känner för (hela natten om man vill). Ta gärna med nåt att dricka om du vill stanna sent, de som vill kan laga soppa tillsammans vid middagstid.

Välkomna!
/Moa & Emma"

Det här är bara ett inspirationsexempel på hur en inbjudan kan se ut. För att hålla koll på alla Sveriges klädbytardagar kan man gå in på sidan: http://www.kladbytardag.nu/

1 kommentar:

  1. Ja HURRA för klädbytardA !! Att inte fler har kommit på det !? det är ju supersmart, bra och kul.

    SvaraRadera