2009/12/16

Önska en låt!


Musikhjälpen - ett smart och kul sätt att förena intresset för musik med engagemang för medmänniskor världen över!

Grundidén med Musikhjälpen går ut på att lyssnarna och tittarna betalar för att få önska en låt. Genom att skänka pengar så är du med och hjälper till att minska malaria i världen.

I år håller Musikhjälpen till på Avenyn i Göteborg och pågår 14-20 december, dygnet runt. Tre programledare lever under sex dygn i ett glashus och sänder radio dygnet runt. Det pågår tävlingar, konserter och aktioner med mera och görs radio, TV och webb för att samla in pengar för humanitära katastrofer som hamnat i skymundan.

Musikhjälpen är ett Public serviceformat från Holland som har funnits i 6 år. År 2008 anordnades Musikhjälpen för första gången i Sverige som ett samarbete mellan SR, SVT och Radiohjälpen. Alla länder som är med, samlar innan jul in pengar för en gemensam sak. Läs mer om musikhjälpen här: http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=3607


För att önska en låt:


Via sms: skicka ett meddelande till numret: 72 999, som inleds med hur mycket du vill skänka, skriv sedan låt, artist och motivering, exempel: 50 Michael Jackson Thriller för att det är världens bästa låt att dansa till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar